Upgraded People AB 4326 views

Follow
Something About Company

Upgraded People AB hjälper både er som företag och dig som ensamkonsult att hitta fruktsamma samarbeten. Genom konsultförmedling och rekrytering för vi samman organisationer och personer på ett enkelt och effektivt sätt.

Inom konsultförmedling är vi den lilla aktören som slåss med de stora drakarna. Vi må vara små sett till antalet anställda men vi har tydligt etablerat oss på marknaden. Vi har genom våra partners tillgång till ett stort antal ramavtal runt om i Sverige där det finns möjlighet att arbeta med många intressanta slutkunder. Vi sitter även själva på ett 20-tal ramavtal där stora möjligheter till fina uppdrag finns.

Vi är också duktiga rekryterare som kan stötta dig och ditt bolag genom en rekryteringspecess i form av rådgivare eller sköta hela rekryteringsprocessen från början till slut. I dagsläget arbetar vi främst inom den offentliga sektorn, men vi har även erfarenhet av den privata sektorn. Vårt flexibla arbetssätt gör det möjligt för oss att tillgodose våra kunders behov för att hjälpa er på bästa möjliga sätt.

Vi tror på tydliga och transparanta dialoger och värdesätter återkopplingen till dig som kund eller partner.

Du hittar oss i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping där vi tillsammans skapar ett rikstäckande nätverk med uppdrag.

This company has no active jobs

Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Full Address Kungsgatan 2, Stockholm, Sweden
Connect with us
Contact Us
https://www.konsultuppdrag.com/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=5f9ef

About Us

Konsultuppdrag is a free marketplace for buying and selling IT-consultant services. It will always be free to post jobs and CV’s. We connect you with many skilled consultants and exciting job opportunities.

Contact Us

If you’d like to get in touch with us, please click here or send an email to info@konsultuppdrag.com.

SUBSCRIBE FOR JOB ALERTS

Connect with us