NetNordic Sweden AB

NetNordic Sweden AB

http://www.netnordic.com info@netnordic.se
0 Open Positions

About Business Network

Vi på NetNordic hjälper våra kunder i deras digitaliseringsresa.

Vi gör detta genom att tillhandahålla och integrera smarta system, lösningar och tjänster inom Cybersecurity, Datacenter, Nätverk och Integrated Communication (IC/UC). Vi vinner kundförtroenden baserat på sakliga funktionella dialoger, kunskap och engagemang.

Vår verksamhet är inriktad på en enda sak; att våra kunders IT-miljöer är trygga och tillgängliga, dygnet runt, året om. NetNordic Group är en nordisk systemintegrator specialiserad inom nätverk, säkerhet, datacenter och integrerad kommunikation. NetNordic levererar kundspecifika lösningar och tjänster.

Vi strävar alltid efter att vara våra kunders “Best Companion”, vi vill hjälpa våra kunder med deras digitala möjliggörande genom design, leverans och hantering av nästa generations tjänster och lösningar.

NetNordic omsatte cirka 1,5 miljarder NOK (proforma) under 2019. Efter förvärvet har företaget cirka 380 anställda på 14 kontor i Norden, och våra lösningar distribueras genom dotterbolag i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Majoritetsaktieägare i NetNordic är Norvestor och anställda.

Company Information

2001
201-500