John Bengtsson ShortList 195 views

Only employers can view the candidate's contact.

General Information

  • Job Location  Uppsala, Sweden
  • Job Category  Leadership and Management
  • Language Swedish
  • Total Years of Experience 20+
  • Job Type Contract
  • I Accept I accept that Konsultuppdrag.com save my information

John är en senior konsult med över 20 års erfarenhet inom IT-området. Han har stor erfarenhet inom systemutveckling och av att leda större projekt och grupper. Med sin tunga tekniska bakgrund har John en stor fördel i arbetet då han förstår teknik och arkitektur på övergripande och detaljerad nivå.

Han har en god förmåga att på ett systematiskt sätt uppfatta kundens önskemål, identifiera aktiviteter och risker i ett genomförande, för att sedan rådgivande och utifrån ett helhetsperspektiv genomföra projekt i enlighet med framtagen målbild och planering. 

 

Det som gjort honom omtyckt av både ledning och medarbetare är bl.a. hans lyhördhet, samarbetsförmåga, noggrannhet, struktur, samt förmåga att kunnamotivera och leda projektmedlemmar och att dela med sig av sina kunskaper.

John är ansvarsfull, får saker genomförda och är bra på att kommunicera med alla olika typer av intressenter i organisationen och kanförklara teknik för verksamheten samt verksamhetskrav för IT. 

 

Han har erfarenhet av PROPS, PPS, Wenell, pm3 och agil utveckling och har även infört SCRUM hos kund. Han har även arbetat med förändringsarbeten och införande av processer som Wenell och pm3 förvaltningsmodell. Stor vara arbeta mot styrgrupp och ledning. Han har även erfarenhet av ledarskap som IT-chef med budget och personalansvar.

0 Review

Rate This Resume ( No reviews yet )

ABOUT

This site is provided by Bolero and is used for Employers and Candidates to meet each other. Both Employers and Candidates can add jobs and resumes for free.

CONTACT

Please use contact form (Contact Us) to get in touch with us.

SUBSCRIBE FOR JOBS